Regionaal ondernemerschap

Korte communicatielijnen en een vast aanspreekpunt

Afspraak maken

Schoonmaak met een glimlach

Niet voor niets kennen wij een laag ziekteverzuim en verlooppercentage

Afspraak maken

Vakspecialisme in Cleanrooms

Cleanroom reiniging, het voorbeeld van ons keurmerk ”Schoonmaken is een Vak!”. Cleanroom reiniging is pure vakmanschap en specialisme. Reino Interieurverzorgers heeft zich al kort na de oprichting van het bedrijf gespecialiseerd in het dagelijks schoonhouden van cleanrooms en oefent deze specialisme vandaag de dag nog steeds uit bij tal van opdrachtgevers. Wij hebben diverse vaste cleanroomspecialisten die voor u de schoonmaak van uw cleanroom uit handen kunnen nemen.

De cleanroom begrijpen

Cleanrooms desinfecteren

Cleanrooms worden opgedeeld in verschillende cleanroom-klassen en normen. Deze klassen geven het aantal maximaal toelaatbare deeltjes per hoeveelheid lucht aan. Het is van groot belang dat onze cleanroom specialisten de cleanroom kent. Hiermee bedoelen wij dat het belangrijk is dat ons personeel begrijpt waarom er bijvoorbeeld kledingvoorschriften zijn en hoe deze opgevolgd moeten worden. In de cleanroom draait het om maximale aandacht, verkeerde handelingen kunnen besmettingen veroorzaken. Mede hierom worden alle processen en handelingen vastgelegd in zogeheten logboeken. Dankzij deze manier van werken is het altijd mogelijk een heldere en transparante dienst te verlenen.

Gecertificeerde trainingen

Het volgen van trainingen en het behalen van de juiste certificaten is erg belangrijk. Ons cleanroom personeel wordt elke 2 jaar bijgeschoold. Tijdens deze cursusdag worden alle bendogde vaardigheden herhaald en nieuwe technieken en handelingen worden bijgeleerd. Dankzij deze scholing kunnen al onze specialisten, elke dag met de juiste kennis en vakmanschap aan de slag.