Schoonmaakbedrijf haarlem

Sinds 1938 het schoonmaakbedrijf voor de regio's

Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp en Schiphol

Regionaal ondernemerschap

Korte communicatielijnen en een vast aanspreekpunt

Schoonmaak met een glimlach

Niet voor niets kennen wij een laag ziekteverzuim en verlooppercentage

Vakspecialisme in Cleanrooms

Cleanroom reiniging, het voorbeeld van ons keurmerk ”Schoonmaken is een Vak!”. Cleanroom reiniging is pure vakmanschap en specialisme. Reino Interieurverzorgers heeft zich al kort na de oprichting van het bedrijf gespecialiseerd in het dagelijks schoonhouden van cleanrooms en oefent deze specialisme vandaag de dag nog steeds uit bij tal van opdrachtgevers. Wij hebben diverse vaste cleanroomspecialisten die voor u de schoonmaak van uw cleanroom uit handen kunnen nemen.

De cleanroom begrijpen

Cleanrooms desinfecteren

Cleanrooms worden opgedeeld in verschillende cleanroom-klassen en normen. Deze klassen geven het aantal maximaal toelaatbare deeltjes per hoeveelheid lucht aan. Het is van groot belang dat onze cleanroom specialisten de cleanroom kent. Hiermee bedoelen wij dat het belangrijk is dat ons personeel begrijpt waarom er bijvoorbeeld kledingvoorschriften zijn en hoe deze opgevolgd moeten worden. In de cleanroom draait het om maximale aandacht, verkeerde handelingen kunnen besmettingen veroorzaken. Mede hierom worden alle processen en handelingen vastgelegd in zogeheten logboeken. Dankzij deze manier van werken is het altijd mogelijk een heldere en transparante dienst te verlenen.

Gecertificeerde trainingen

Het volgen van trainingen en het behalen van de juiste certificaten is erg belangrijk. Ons cleanroom personeel wordt elke 2 jaar bijgeschoold. Tijdens deze cursusdag worden alle bendogde vaardigheden herhaald en nieuwe technieken en handelingen worden bijgeleerd. Dankzij deze scholing kunnen al onze specialisten, elke dag met de juiste kennis en vakmanschap aan de slag. 


Referenties

Claudia ter Apel

Reino maakt 5 dagen per week onze dokterspraktijk schoon. Vanwege het medische werk wat wij verrichten is hygiëne ons belangrijkste uitgangspunt. Kort geleden hebben ze een nieuw schoonmaaksysteem gedemonstreerd waardoor de kwaliteit en hygiëne volledig volgens onze eisen worden uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden!

Claudia ter Apel Praktijkmanager

Huis in Haarlem

Wij hebben onze opleveringsschoonmaak door Reino laten uitvoeren. Erg tevreden! Ze kwamen aan met een flink arsenaal aan schoonmaakspullen en wisten ons hele huis volledig schoon op te leveren, ik denk dat als we het zelf hadden gedaan we een week bezig waren geweest.

Peter Particulier