Specialistische reiniging

Schoonmaakbedrijf haarlem

Sinds 1938 het schoonmaakbedrijf voor de regio's

Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp en Schiphol

Regionaal ondernemerschap

Korte communicatielijnen en een vast aanspreekpunt

Schoonmaak met een glimlach

Niet voor niets kennen wij een laag ziekteverzuim en verlooppercentage

Schoonmaakwerkzaamheden door specialisten

Gevelonderhoud

Specialistische reiniging is een breed begrip. Vloeronderhoud en cleanroom reiniging zijn al 2 specialismen op zichzelf. Naast reguliere schoonmaakwerkzaamheden verzorgen wij met onze vakmensen diverse specialistische schoonmaakwerkzaamheden. U kunt hierbij denken aan het verwijderen van grafiti, het hoge druk reinigen van diverse onderdelen zoals galerijen in appartementencomplexen, tanks of gevels. Veelal werkzaamheden die niet te omschrijven zijn als één dienst. Zit u met een bepaald probleem en heeft u advies nodig? Neemt u gerust even contact op, wij zijn u graag van dienst.

Gevelonderhoud

De gevels van uw gebouw zijn een onderdeel van het visitekaartje van uw bedrijf. Een gevel die goed onderhouden wordt zorgt voor een langere levensduur en heeft een mooie uitstraling. Het verwijderen van vuil van uw gevel kan op verschillende methodes. Wij zullen ter plekke komen bekijken wat voor uw gevels de beste aanpak is. Vaak is het niet alleen het reinigen van uw gevel, ook komen bij deze werkzaamheden kleine restauratie werken om de hoek kijken zoals klein schilderwerk of het herstellen van voegwerk.


Referenties

Claudia ter Apel

Reino maakt 5 dagen per week onze dokterspraktijk schoon. Vanwege het medische werk wat wij verrichten is hygiëne ons belangrijkste uitgangspunt. Kort geleden hebben ze een nieuw schoonmaaksysteem gedemonstreerd waardoor de kwaliteit en hygiëne volledig volgens onze eisen worden uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden!

Claudia ter Apel Praktijkmanager

Huis in Haarlem

Wij hebben onze opleveringsschoonmaak door Reino laten uitvoeren. Erg tevreden! Ze kwamen aan met een flink arsenaal aan schoonmaakspullen en wisten ons hele huis volledig schoon op te leveren, ik denk dat als we het zelf hadden gedaan we een week bezig waren geweest.

Peter Particulier