Schoonmaakbedrijf haarlem

Sinds 1938 het schoonmaakbedrijf voor de regio's

Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp en Schiphol

Regionaal ondernemerschap

Korte communicatielijnen en een vast aanspreekpunt

Schoonmaak met een glimlach

Niet voor niets kennen wij een laag ziekteverzuim en verlooppercentage

Kwaliteit

Uitreiking keurmerk

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, wij controleren ons werk met behulp van het VSR-DKS Systeem. Wij geloven in direct contact met de klant en onze medewerkers. Via deze weg komt er een schoonmaakprogramma tot stand wat volledig is afgestemd op uw wensen, een normale werkdruk en takenlijst waar ieder zich in kan vinden. 

Wij instrueren onze schoonmaakmedewerkers altijd om verder te kijken dan het schoonmaakprogramma. Op deze manier krijgen zij de verantwoordelijkheid over uw gebouw. Indien zij dan verstoringen tegenkomen die niet omschreven staan in het werkprogramma, kunnen zij hiervan af wijken om dit te verhelpen. Met deze werkwijze kunnen wij altijd de kwaliteit garanderen waar wij als schoonmaakorganisatie sinds 1938 voor staan. Onze schoonmaakmedewerkers staan altijd onder leiding van een objectleider(ster) of voorman/vrouw die met zijn of haar extra kennis de schoonmaakmedewerkers ondersteunen.

Het SieV! keurmerk

Op 4 februari 2015 hebben wij het ''keurmerk ”Schoonmaken is een Vak!'' behaald. Dit keurmerk staat voor bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid in de schoonmaakbranche. Met het keurmerk hebben wij een officiële erkenning voor het goed op orde hebben van de administratie, het naleven van de CAO, het transparant en klantgericht werken en het borgen van de veiligheid- en milieueisen.

Herkeuring

SieV! Keurmerk

Op 10 februari 2021 hebben wij onze herkeuring gehaald. Maar liefst 98 van de 100 punten wisten wij te bemachtigen. Een goed voorbeeld van de kwaliteit die wij als MKB schoonmaakbedrijf willen uitstralen en elke dag weer waarmaken. Bekijk certificaat.

Benieuwd aan welke eisen wij voldoen om dit keurmerk te mogen dragen? Klik hier.