Schoonmaakbedrijf haarlem

Sinds 1938 het schoonmaakbedrijf voor de regio's

Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp en Schiphol

Regionaal ondernemerschap

Korte communicatielijnen en een vast aanspreekpunt

Schoonmaak met een glimlach

Niet voor niets kennen wij een laag ziekteverzuim en verlooppercentage

Ons laatste nieuws en informatieve artikelen:

Op zoek naar vakantiewerk?

Op zoek naar flexibel vakantiewerk voor de zomermaanden? Vanaf 2 uurtjes per dag, kun je bij ons al aan de slag! Solliciteer voor de functie van schoonmaakmedewerk(st)er en begin direct.

Nieuwe CAO definitief akkoord

De vakbonden en werkgeversorganisatie OSB hebben een definitief akkoord bevonden voor de nieuwe CAO voor het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Samenwerking Reino met Stichting Maatvast Haarlemmermeer

Heel blij zijn wij met onze samenwerking met Stichting Maatvast Haarlemmermeer per 1 januari 2019. Stichting Maatvast biedt met 26 sociaal culturele accommodaties een plek voor inwoners uit Haarlemmermeer om elkaar te ontmoeten en activiteiten te ondernemen.

CAO Schoonmaak

Onderhandelings akkoord nieuwe CAO voor het Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf

Na stevige onderhandelingen is er een akkoord gesloten over een nieuwe Schoonmaak CAO met een looptijd van 2,5 jaar. De CAO loopt van 1 januari 2019 t/m 30 juni 2021. De leden moeten hier nog mee instemmen.

Baking Soda

Baking Soda het hulpmiddel voor schoonmaakklussen!

Wist je dat je baking soda (ook wel zuiveringszout of natriumbicarbonaat genoemd) ook kan gebruiken in en om het huis én voor diverse schoonmaakklussen?

Groene Zeep terug van weggeweest

Het roept een nostalgisch gevoel op. Dit milieu vriendelijke product met haar multifunctionele toepassing, past weer helemaal in onze huidige tijd waarin duurzaamheid een belangrijk criterium is.

Reino feliciteert winkelgebied Stephensonstraat in Haarlem

De Stichting Nederland Schoon heeft dit jaar maar liefst 88 gemeenten met ruim 600 winkelgebieden onderzocht voor de Schoonste Winkelgebied Verkiezing.

Marmer

Marmer schoonmaken

Marmer schoonmaken? Wij krijgen vaak de vraag hoe je het beste marmer kunt schoonmaken en of je dat zelf kunt doen. Dus bij deze het artikel hoe jij het beste marmer kunt schoonmaken!

Siev Keurmerk

Herkeuring keurmerk

Op 10 februari 2017 hebben wij onze herkeuring gehad van ons keurmerk ''Schoonmaken is een Vak!''. Maar liefst 100 van de 100 punten wisten te behalen. Lees hier alles over het keurmerk.

Helpling

Samenwerking Helpling & Reino

Sinds kort werken wij samen Helpling, Europa's leidende online marktplaats voor huishoudelijke services. Lees hier alles over ons samenwerkingsverband.

Glazenwasser

Werken in de schoonmaakbranche?

De schoonmaakbranche is een veelzijdige sector. Dagelijks werken er maar liefst 120.000 mensen in de schoonmaakbranche. Wordt jij onze nieuwe vakspecialist?

Samenwerking VvE Cruquiuskade

Het schoonmaakprogramma van een appartementencomplex is vaak veelzijdig. Lees hier alles over onze nieuwe samenwerking met de Vereniging van Eigenaren Cruquiuskade in Amsterdam.