Sinds 1938 het schoonmaakbedrijf voor de regio's

Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp en Schiphol

Regionaal ondernemerschap

Korte communicatielijnen en een vast aanspreekpunt

Schoonmaak met een glimlach

Niet voor niets kennen wij een laag ziekteverzuim en verlooppercentage

Het bewassen van uw ramen

Bij glasbewassing moet u denken aan het bewassen van de ramen aan de binnenzijde, buitenzijde of het separatieglas. Tegenwoordig wordt dit veelal uitgevoerd met een lange telescoopsteel en een zachte borstel. Uiteraard is het ook mogelijk om dit op de traditionele manier uit te voeren, in sommige gevallen kan dit niet anders. Wij komen altijd de locatie ter plekke bekijken zodat wij de juiste uitvoering kunnen garanderen. Vanwege het werken op hoogte, het werken met steigers of hoogwerkers bezitten onze glazenwassers over de moderne middelen en benodigde klimmaterialen om de glasbewassing op een juiste en verantwoorde manier uit te voeren.

Osmosewater

Glazenwasser

Het bewassen van het gevelglas doen wij in veel gevallen met osmosewater. Dit is water waaruit verontreinigingen zoals kalk, chloor, zouten en metalen zijn verwijderd. Door dit proces zal het water vlekkeloos opdrogen. Met een speciale telescoop steel en zachte borstels kunnen wij vaak werken vanaf de grond.

Planning

Om u zoveel mogelijk te ontzorgen kunnen we een frequentie afspreken waarin de glazenwasser bij u langskomt. Het bewassen van het glas kan namelijk in verschillende frequenties uitgevoerd worden, wij kunnen éénmalig bij u langskomen maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld het gevelglas 4x of vaker per jaar te laten bewassen door ons. Indien u hiervoor kiest kom u bij ons in de planning te staan. In de afgesproken weken komt de glazenwasser bij u langs, wanneer hij de werkzaamheden heeft uitgevoerd laat hij een kaartje achter bij uw in de brievenbus waarna er digitaal een factuur wordt verstuurd.