Schoonmaakbedrijf haarlem

Sinds 1938 het schoonmaakbedrijf voor de regio's

Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp en Schiphol

Regionaal ondernemerschap

Korte communicatielijnen en een vast aanspreekpunt

Schoonmaak met een glimlach

Niet voor niets kennen wij een laag ziekteverzuim en verlooppercentage

Een schone omgeving is een prettige omgeving

Een schone omgeving is een prettige omgeving, een schone omgeving verhoogt de arbeidsprestaties van (uw) werknemers. Het schoonhouden van kantoren, winkels of andere gebouwen met een ”kantooromgeving” verdelen wij in dagelijkse- en periodieke schoonmaakwerkzaamheden.

Afgestemd op gebruik

Schoonmaakonderhoud calamiteiten

Bij schoolgebouwen gaat dit net weer even anders, scholen zijn gebouwen die elke dag zeer intensief gebruikt worden. Sanitaire ruimten worden vaak bezocht en hier word zeker niet altijd netjes mee omgegaan, misschien hebben we ook te maken met avondonderwijs? Vaak is het dan noodzaak om deze lokalen weer even schoon te maken voordat de lessen beginnen.

Zorginstellingen? Onze medewerkers geven gelijk de maximale aandacht om aan de strengere hygiëne eisen te voldoen.

Voor VvE’s hebben wij een speciale mobiele dienst die dagelijks diverse appartementencomplexen afrijdt zodat u weer in een schoon gebouw thuis komt. VvE’s kennen een grote diversiteit aan werkzaamheden, vaak blijft het niet alleen bij schoonmaak. Klein onderhoud aan het complex zoals lampen vervangen of spoedmeldingen op het gebied van lekkages zijn zaken waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Schoonmaken met ervaring

Reino Interieurverzorgers heeft in haar 78 jaar bestaansrecht veel ervaring opgedaan in de schoonmaak. Wij weten welk type schoonmaakmedewerker met zijn of haar sociale vaardigheden goed uit de weg kan in zorginstellingen, welk type schoonmaakmedewerker houd van de diversiteit en plotselinge schoonmaakproblemen die schoolgebouwen te bieden hebben. Al onze schoonmaakmedewerkers zijn in het bezit van de basis vakopleiding schoonmaker-/ster. Met dit diploma hebben zij de juiste kennis om de schoonmaak op een juiste manier uit te voeren.

Calamiteiten op de werkvloer

Lekkages, koffie over de tapijtvloer, bekladde ramen of gevels met graffiti. Ongelukjes die helaas altijd onverwachts gebeuren. Wij zijn in het bezit van een mobiele dienst met medewerkers die bezitten over alle materialen, middelen en machines om uw snel en vakkundig van dienst te zijn.


Referenties

Claudia ter Apel

Reino maakt 5 dagen per week onze dokterspraktijk schoon. Vanwege het medische werk wat wij verrichten is hygiëne ons belangrijkste uitgangspunt. Kort geleden hebben ze een nieuw schoonmaaksysteem gedemonstreerd waardoor de kwaliteit en hygiëne volledig volgens onze eisen worden uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden!

Claudia ter Apel Praktijkmanager

Huis in Haarlem

Wij hebben onze opleveringsschoonmaak door Reino laten uitvoeren. Erg tevreden! Ze kwamen aan met een flink arsenaal aan schoonmaakspullen en wisten ons hele huis volledig schoon op te leveren, ik denk dat als we het zelf hadden gedaan we een week bezig waren geweest.

Peter Particulier