Schoonmaakbedrijf haarlem

Sinds 1938 het schoonmaakbedrijf voor de regio's

Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp en Schiphol

Regionaal ondernemerschap

Korte communicatielijnen en een vast aanspreekpunt

Schoonmaak met een glimlach

Niet voor niets kennen wij een laag ziekteverzuim en verlooppercentage

De stip op de horzion

Reino Interieurverzorgers is een regionaal schoonmaakbedrijf gevestigd in Haarlem. Wij specialiseren ons op het aanbieden van schoonmaakdiensten voor de zakelijke dienstverlening, zorg-, onderwijs- en horeca- & hotelbranche. Onze kwaliteit komt tot stand doordat wij direct contact met de klant en onze medewerkers hebben. Samen komen wij tot een schoonmaakprogramma wat staat voor kwaliteit, effectiviteit en waarin het milieu een belangrijke rol speelt.

Onze missie

Wij werken aan een schone werk-, verblijf- en/of woonomgeving zodat mensen zich daar iedere dag opnieuw op hun eigen werkzaamheden en bezigheden kunnen richten. Dit doen wij al ruim 80 jaar door het aanbieden van een totaalpakket aan schoonmaakdiensten op maat conform uw wensen, hierbij maken wij gebruik van de laatste innovaties en werken met gekwalificeerde en gediplomeerde medewerkers. Wij zijn een regionaal bedrijf en hechten groot belang aan korte communicatielijnen en direct contact met de klant.

Onze visie

Reino Interieurverzorgers heeft de ambitie om verder te groeien tot een van de grootste dienstverleners op schoonmaakgebied in de regio Haarlem en omstreken. Dit doet zij door de uitvoering en de begeleiding van schoonmaakdiensten in de breedste zin van het woord en het leveren van aanverwante artikelen voor de zakelijke markt. Reino onderscheidt zich van andere schoonmaakbedrijven door het leveren van maatwerk, te werken met taakgerichte werkprogramma's, flexibele inzetbaarheid, scherpe prijzen en korte communicatielijnen. Wij doen dit met respect voor het milieu, maken gebruik van milieuvriendelijke reinigingsproducten en zorgen voor het scheiden en hergebruik van afval waar dit mogelijk is. Reino neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en steunt regionale (buurt)initiatieven.