Regionaal ondernemerschap

Korte communicatielijnen en een vast aanspreekpunt

Afspraak maken

Schoonmaak met een glimlach

Niet voor niets kennen wij een laag ziekteverzuim en verlooppercentage

Afspraak maken

Het reinigen van uw vloer

Dansvloer reinigen

Vloeren worden elke dag intensief gebruikt, naast de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden voor het vloeronderhoud zijn er ook periodieke werkzaamheden die wij toepassen op de vloer om deze er weer als ”nieuw” uit te laten zien. Er bestaan verschillende soorten systemen voor verschillende soorten vloeren. Afhankelijk van uw type vloer adviseren wij de beste onderhoudsmethode. Wij hebben diverse onderhoudsmethodes voor linoleum en marmoleum, natuursteen, hout, en overige type vloeren zoals beton en PVC.

Lino- en marmoleum

Linoleum reinigen

Linoleum en marmoleum vloeren zijn vooral in een kantooromgeving de meest gebruikte vloerafwerking. Het is een zeer hygiënische vloer en na 25 tot 40 jaar volledig biologisch afbreekbaar. Wij kunnen deze vloer met een speciale machine schoon schrobben en afwerken met 2- lagen polymeer. Deze polymeer zorgt voor een beschermende laag zodat de vloer altijd beschermd is. Op uw wensen kunnen wij de vloer afwerken in een matte, zijdeglans of hoogglans polymeer. Wij komen de vloer altijd op locatie bekijken bij u, de staat van de vloer bepaald de gewenste reinigingsmethode die wij toepassen op het vloeronderhoud.

Natuursteen

Marmer kristalliseren

Natuursteen is er in vele verschillende soorten. Denkt u aan marmer, graniet, monoliet of blauw hardsteen. We verdelen de natuursteen in 2 groepen, kalkhoudende natuursteen en niet kalkhoudende natuursteen. Deze 2 groepen bepalen ook de reinigingsmethode voor de vloer. Voor elk type natuursteen is er een andere reinigingstechniek en afwerking mogelijk. Vaak wordt er gebruik gemaakt van zogeheten twisterpads, hiermee slijpen wij het marmer stap voor stap naar een fijne afwerking. Hoe fijner de afwerking hoe hoger de glansgraad. Wij maken van uw marmer weer een spiegel als u dat wenst! 

Tapijt

Wij reinigen enkel nog vaste vloerbedekking. Vaste vloerbedekking komen wij op locatie reinigen met behulp van diepte- reinigingsmethoden.

Overige vloeren

Natuurlijk zijn er nog een heleboel overige vloeren, denkt u eens aan kunstharsgebonden vloeren of betonnen vloeren. Staat uw vloer hier niet tussen, neemt u gerust contact op en wij denken graag met u mee om de juiste reinigingstechniek en afwerking voor te leggen.