VvE & Vastgoedonderhoud

VvE Cruquiuskade te Amsterdam

Wij zijn gestart aan een nieuw samenwerkingsverband met de VvE Cruquiuskade in Amsterdam. Ook bij deze vereniging van eigenaren hebben wij een groot totaalpakket aan schoonmaakdiensten kunnen aanbieden. Meerdere malen per week zorgen wij ervoor dat alle gangen, entree's, trappenhuizen en bergingen schoon blijven. Tijdens de periodieke werkzaamheden voeren wij onder andere met behulp van hoogwerkers de glasbewassing uit en zorgen wij ervoor dat de houten galerijen aan de achterzijde van het complex mos- en algenvrij blijven. Ook reinigen eens per 4 maanden het gangenstelsel met een automatische schrobzuigmachine waardoor de gietvloeren in goede conditie blijven.

Specialistische reiniging

Het complex telt maar liefst 692 aluminium zonweringen. Deze zonweringen zien er prachtig uit maar vergen wel het nodige onderhoud. In samenwerking met Speciaalreinigingsbedrijf Pompe hebben wij hier een speciaal onderhoudsplan voor geschreven. Na een presentatie op de jaarlijkse vergadering bleek iedereen hier zeer tevreden over te zijn. Eens per 2 jaar gaan wij deze zonweringen reinigen en conserveren met een speciale metaal was crème. Met deze werkwijze blijft het aluminium altijd beschermd tegen corrosie. Naast het reinigen voeren wij gelijk een onderhoudscheck uit, wij controleren de bevestigingen, de geleiderails en smeren de draaiende onderdelen in met een teflon spray zodat alles soepel blijft werken. Voor de VvE zoals zij zelf zeggen, 2 vliegen in één klap.

Wilt u meer informatie?

Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw appartementencomplex. Neemt u gerust even contact met ons op of kijk eerst even verder op onze pagina schoonmaak.