Regionaal ondernemerschap

Korte communicatielijnen en een vast aanspreekpunt

Afspraak maken

Schoonmaak met een glimlach

Niet voor niets kennen wij een laag ziekteverzuim en verlooppercentage

Afspraak maken

Tijd voor een opleveringsschoonmaak?

Opleveringsschoonmaak na brandschade

Na vele maanden verbouwen is het eindelijk zover, het huis is klaar! Tijd voor de opleveringsschoonmaak! Toch neemt zo een verbouwing flink wat bouwstof en rommel met zich mee, vaak is het daarom nodig om alles goed schoon te maken voordat de oplevering echt afgerond is. Onze schoonmaakspecialisten weten precies hoe zij de verf en cementsluier van uw badkamertegels moeten verwijderen of hoe zij de vet resten uit uw keuken kunnen verwijderen. Wij zijn in het bezit van alle benodigde materialen en middelen om de schoonmaak op een kwalitatief goede manier uit te voeren. 

Oude huurders eruit?

Wij maken dagelijks schoon in mutatiewoningen, dit zijn woningen die weer opgeknapt worden voordat de nieuwe huurders intrekken, veelal zijn deze woningen voorzien van nieuwe keukens, badkamers en toiletten. Diverse makelaars en aannemers doen een beroep op ons om deze woningen weer geheel schoon op te leveren zodat de nieuwe huurders in een frisse en schone woning verblijven.

Gelijk beginnen met inrichten

Bij een opleveringsschoonmaak moet u denken aan het verwijderen van kalk- en/of cementsluier van tegelwanden en vloeren, het geheel stofvrij maken van de woning, het afvoeren van restanten materialen, kort gezegd het schoon opleveren van de gehele woning of het bedrijfspand. Nadat wij zijn geweest kunt u beginnen met het uitpakken van de verhuisdozen en beginnen aan de inrichting van uw huis of kantoor.