Artikelen voor het sanitair

Schoonmaakbedrijf haarlem

Sinds 1938 het schoonmaakbedrijf voor de regio's

Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp en Schiphol

Regionaal ondernemerschap

Korte communicatielijnen en een vast aanspreekpunt

Schoonmaak met een glimlach

Niet voor niets kennen wij een laag ziekteverzuim en verlooppercentage

Dispensers in alle soorten en maten

Tork Image Design Line

Sanitaire voorzieningen hebben we in vele verschillende soorten, denkt u aan handdoekdispeners, zeepdispensers, toiletrollen, automatische luchtverfrissers, industriële oplossingen en nog veel meer. Voor elk type gebruik zijn er slimme en efficiënte oplossingen die snel en doelgericht hun werk doen.

Efficiënte dispensers

Zoals u misschien al heeft kunnen lezen op onze website leveren wij u graag een totaalpakket aan schoonmaakdiensten. Het leveren van de sanitaire voorzieningen voor uw toiletruimten, kleedkamers of andere natte ruimten hoort hier natuurlijk ook bij. Wij kunnen hiervoor scherpe prijzen aanbieden dankzij onze samenwerkingsverbanden met verschillende partijen.

U krijgt van ons een offerte met de meest efficiëntste dispensers inclusief na vullingen die natuurlijk door onze schoonmaakmedewerker worden bijgevuld

Alleen losse dispensers nodig?

Heeft u éénmalig losse dispensers of vullingen nodig? Neemt u gerust contact met ons op en wij komen samen met u bepalen wat voor u de beste keuze is!


Referenties

Claudia ter Apel

Reino maakt 5 dagen per week onze dokterspraktijk schoon. Vanwege het medische werk wat wij verrichten is hygiëne ons belangrijkste uitgangspunt. Kort geleden hebben ze een nieuw schoonmaaksysteem gedemonstreerd waardoor de kwaliteit en hygiëne volledig volgens onze eisen worden uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden!

Claudia ter Apel Praktijkmanager

Huis in Haarlem

Wij hebben onze opleveringsschoonmaak door Reino laten uitvoeren. Erg tevreden! Ze kwamen aan met een flink arsenaal aan schoonmaakspullen en wisten ons hele huis volledig schoon op te leveren, ik denk dat als we het zelf hadden gedaan we een week bezig waren geweest.

Peter Particulier