Kantoor schoonmaak

Schoonmaakbedrijf haarlem

Sinds 1938 het schoonmaakbedrijf voor de regio's

Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp en Schiphol

Regionaal ondernemerschap

Korte communicatielijnen en een vast aanspreekpunt

Schoonmaak met een glimlach

Niet voor niets kennen wij een laag ziekteverzuim en verlooppercentage

Kantoor schoonmaak in Haarlem en omstreken

Kantoor schoonmaak calamiteiten

Van een goed schoonmaakbedrijf verwacht u meer dan de gediplomeerde schoonmaker die zijn werkzaamheden uitvoert. U verwacht de gedegen ondersteuning en het advies dat nodig is om uw kantoor goed schoon te kunnen maken. Gelukkig hebben wij sinds 1938 de ervaring en deskundigheid om uw goed van dienst te kunnen zijn. Het schoonmaken van kantoren verdelen wij in dagelijkse- en periodieke werkzaamheden.

Het verschil tussen dagelijkse- en periodieke werkzaamheden

In de kantoor schoonmaak kun je de dagelijkse werkzaamheden verdelen onder interieur, sanitair, verkeersruimten en de keuken. Deze ruimten worden dagelijks veel gebruikt en dienen dan ook vaak schoongemaakt te worden. Uiteraard is dit weer afhankelijk van de bezetting van uw kantoor. Periodieke werkzaamheden zijn eigenlijk de werkzaamheden die ééns per maand of kwartaal voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan het lappen van de ramen, het afstoffen van hoge kasten of reinigen van alle wanden in sanitaire ruimten.

Kwaliteit

Het meten van de kwaliteit van ons afgeleverde werk doen wij volgens het DKS-VSR systeem. Dit is een duidelijk overzicht voor zowel de schoonmaakmedewerker als de objectleider of klant. Wij instrueren onze schoonmaakmedewerkers altijd om om zich heen te kijken, wanneer zij namelijk verstoringen tegenkomen die niet omschreven staan in het schoonmaakprogramma kunnen zij hiervan afwijken om deze verhelpen. Mede dankzij het verantwoordelijkheidsgevoel wat zij hierdoor opbouwen kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de schoonmaak van uw kantoor? Neem dan contact met ons op. Wij komen bij u langs voor een bezichtiging en het bespreken van uw wensen. Hierna krijgt u van ons een vrijblijvende en uiteraard kosteloze offerte!