Linoleum en marmoleum reinigen

Regionaal ondernemerschap

Korte communicatielijnen en een vast aanspreekpunt

Schoonmaakbedrijf haarlem

Sinds 1938 het schoonmaakbedrijf voor de regio's

Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp en Schiphol

Schoonmaak met een glimlach

Niet voor niets kennen wij een laag ziekteverzuim en verlooppercentage

Linoleum en Marmoleum reinigen

Linoleum en marmoleum vloeren worden elke dag intensief gebruikt. Vooral in kantooromgevingen zijn deze vloeren de meeste gebruikte vloerafwerkingen. De vloeren zijn zeer hygienisch en zelfs na 25 tot 40 jaar volledig biologisch afbreekbaar. Naast de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden voor het vloeronderhoud zijn er ook periode werkzaamheden die wij toepassen op linoleum en marmoleum vloeren. Na onze behandeling zien de vloeren er weer als ''nieuw'' uit. Afhankelijk van de staat van uw vloer zijn er verschillende type behandelmethoden. Wij komen altijd op locatie langs om de staat van uw vloer te bekijken zodat wij de juiste type behandeling kunnen aanbieden.

Reinigingsmethoden

Linoleum reinigen

Het reinigen van linoleum en marmoleum vloeren wordt uitgevoerd met een schrobmachine. Na het schrobben is de vloer volledig gereset en schoon. Na schrobben behandelen wij de linoleum of marmoleum vloeren met 2- lagen polymeer. Deze polymeer zorgt voor een beschermende laag zodat de vloer altijd beschermd is. Op uw wensen kunnen wij de vloer afwerken in een matte, zijdeglans of hoogglans polymeer. Afhankelijk van de intensiviteit is de vloer weer voor jaren beschermd.

Hoe gaat het in zijn werk?

U kunt gemakkelijk online een offerte aanvragen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken bij u op locatie. Tijdens ons bezoek kunnen wij vaststellen welk type vloer u heeft, linoleum en marmoleum vloeren kunnen soms ook veel lijken op PVC vloeren. Na het vaststellen van het juiste type vloer meten wij alle vierkante meters op. Hierna krijgt u van ons per mail een offerte toegestuurd. Na akkoord wordt er een uitvoerdag afgesproken, dit kan overdag, maar ook in de avond zijn. De deskundige vakmensen van Reino Interieurverzorgers voeren de behandeling uit en u kunt weer genieten van een mooie vloer. 

Overige vloeren

Natuurlijk zijn er nog een heleboel overige vloeren, denkt u eens aan kunstharsgebonden vloeren of betonnen vloeren. Staat uw vloer hier niet tussen, neemt u gerust contact op en wij denken graag met u mee om de juiste reinigingstechniek en afwerking voor te leggen.