Natuursteen reinigen

Schoonmaakbedrijf haarlem

Sinds 1938 het schoonmaakbedrijf voor de regio's

Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp en Schiphol

Schoonmaak met een glimlach

Niet voor niets kennen wij een laag ziekteverzuim en verlooppercentage

Regionaal ondernemerschap

Korte communicatielijnen en een vast aanspreekpunt

Natuursteen reinigen

Natuursteen is er in vele soorten en maten. Denkt u maar eens aan marmer, graniet, monoliet of blauw hardsteen. Over het algemeen kunnen we natuursteen verdelen in twee verschillende groepen; kalkhoudende natuursteen en niet- kalkhoudende natuursteen. Het reinigen van natuursteen is voor beide groepen verschillend. Kalkhoudende natuursteen wordt in de loop van de jaren dof, verliest zijn glans en is toe aan een reinigingsbeurt. De vakdeskundige medewerkers van Reino Interieurverzorgers weten precies wat zij hiermee kunnen doen. 

Reinigingsmethoden

Linoleum reinigen

Het reinigen van natuursteen voeren wij uit met behulp van zogheten twisterpads. Deze pads gaan onder een schrobmachine waarmee de vloer stap voor stap gereinigd wordt. In totaal zijn er zes verschillende stappen nodig om de natuurlijke glans van het natuursteen weer terug te krijgen. In de eerste stappen reseten wij het natuursteen, met de daarop volgende stappen slijpen wij het marmer naar een steeds fijnere afwerking. Het eindresultaat is een dichte vloer met zeer hoog vuilafstotend oppervlak. Hoe hoger de afwerking, hoe hoger de glansgraag. Wij maken van uw natuursteen weer een spiegel als u dat wenst! 

Hoe gaat het in zijn werk?

U kunt gemakkelijk online een offerte aanvragen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken bij u op locatie. Tijdens ons bezoek kunnen wij vaststellen welk type natuursteen u heeft. Na het vaststellen van het juiste type natuursteen meten wij alle vierkante meters op. Hierna krijgt u van ons per mail een offerte toegestuurd. Na akkoord wordt er een uitvoerdag afgesproken, dit kan overdag, maar ook in de avond zijn. De deskundige vakmensen van Reino Interieurverzorgers voeren de behandeling uit en u kunt weer genieten van een mooie vloer.

Overige vloeren

Natuurlijk zijn er nog een heleboel overige vloeren, denkt u eens aan kunstharsgebonden vloeren of betonnen vloeren. Staat uw vloer hier niet tussen, neemt u gerust contact op en wij denken graag met u mee om de juiste reinigingstechniek en afwerking voor te leggen.