PVC vloeren reinigen

Schoonmaakbedrijf haarlem

Sinds 1938 het schoonmaakbedrijf voor de regio's

Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp en Schiphol

Regionaal ondernemerschap

Korte communicatielijnen en een vast aanspreekpunt

Schoonmaak met een glimlach

Niet voor niets kennen wij een laag ziekteverzuim en verlooppercentage

PVC vloeren reinigen

PVC vloeren zijn qua uitstraling vaak net zo mooi als echt hout of steen. Ze zijn gemakkelijk te leggen en zéér duurzaam. Tijdens de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden zijn de vloer gemakkelijk te onderhouden. Echter kan de vloer na verloop van tijd zijn natuurlijke glans verliezen, en ontstaat er een zwarte waas over de vloer. Deze zwarte waas gaat er met normaal moppen vaak niet meer af. De vakdeskundige medewerkers van Reino Interieurverzorgers weten precies wat zij hiermee kunnen doen.

Reinigingsmethoden

Linoleum reinigen

Het reinigen van PVC vloeren voeren wij uit met behulp van een schrobmachine. Met het juiste reinigingsmiddel en de juiste schrobkracht reinigen wij de vloer weer als nieuw. Na het reinigen van de vloer wordt deze een beetje dof. Daarom blokken wij na het reinigen de vloer op. Met een high-speed schrobmachine, en een droge vloerpad krijgt de vloer zijn natuurlijke glans weer terug. Het fijne van een PVC vloer reinigen is dat er geen was of polymeer over de vloer hoeft te worden aangbracht. Zelfs tijdens de behandeling zou er over de vloer gelopen kunnen worden.

Hoe gaat het in zijn werk?

U kunt gemakkelijk online een offerte aanvragen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken bij u op locatie. Tijdens ons bezoek kunnen wij vaststellen welk type PVC vloer u heeft. Na het vaststellen van het juiste type PVC vloer meten wij alle vierkante meters op. Hierna krijgt u van ons per mail een offerte toegestuurd. Na akkoord wordt er een uitvoerdag afgesproken, dit kan overdag, maar ook in de avond zijn. De deskundige vakmensen van Reino Interieurverzorgers voeren de behandeling uit en u kunt weer genieten van een mooie vloer.

Overige vloeren

Natuurlijk zijn er nog een heleboel overige vloeren, denkt u eens aan kunstharsgebonden vloeren of betonnen vloeren. Staat uw vloer hier niet tussen, neemt u gerust contact op en wij denken graag met u mee om de juiste reinigingstechniek en afwerking voor te leggen.