Wil jij tijdens je vakantie lekker geld verdienen? Dat kan bij ons!

Zoek jij deze zomer een flexibele vakantiebaan waar jij lekker wat bij kan verdienen? Een baan waarbij je actief aan de slag kan, maar ook nog steeds tijd hebt om te genieten van je vakantie?! Dan hebben wij de ideale vakantiebaan voor jou!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten voor de schoonmaak voor verschillende klanten in Haarlem, Heemstede en in de Haarlemmermeer. Bij veel klanten kan je vroeg in de ochtend of juist aan het einde van de middag en begin van de avond werken, van maandag tot en met vrijdag, van 2 uur tot 24 uur per week. Zo hou je ook nog tijd over om naar het strand te gaan of om met vrienden en vriendinnen op stap te gaan.

Bij deze vakantiebaan vervang je de vaste schoonmaakkracht en zorg jij dat onze klanten iedere dag weer kunnen werken op een schone werkplek in een schone werkomgeving. Als vakantiekracht schoonmaak ben jij samen met je team collega’s het visitekaartje van ons bedrijf. 

Wat ga je schoonmaken?

Kantoren, vergaderkamers, recreatieruimten; Toiletten en ander sanitair; Keuken en/of kantines.

Functie-eisen

Hou je van aanpakken, ben je klantgericht en heb je oog voor detail? Dan zoeken wij jou! Bovendien ben je minimaal 2 weken beschikbaar, schoolgaand en/of student en vind je het niet erg om vroeg te beginnen of laat te eindigen. Je woont in Haarlem, Heemstede of in de Haarlemmermeer..

Wij bieden:

Een vakantiebaan met een aantrekkelijk all-in salaris, op basis van je leeftijd, maar minimaal €10,- of hoger.


Interesse? Solliciteer dan nu via onze website. Klik hier.