Helpling

Helpling.nl

Sinds kort werken wij samen met Helpling, Europa's leidende online marktplaats voor huishoudelijke services. De nieuwe zakelijke portaal van Helpling biedt bedrijven en verenigingen de mogelijkheid om direct professionele schoonmaakbedrijven uit de Randstad met elkaar te vergelijken. Meerdere schoonmaakbedrijven binnen Nederlands gespecialiseerd in o.a. het reinigen van kantoren, gemeentelijke instellingen en glasbewassing hebben zich aangesloten bij Helpling. 

Geselecteerd op kwaliteit

Na diverse gesprekken zijn wij namens Helpling geselecteerd op basis van de geboden flexibiliteit, vakkennis, schoonmaaktechnieken en scherpe prijs-kwaliteit verhouding. Op deze wijze concurreren we op een overzichtelijke maar vooral marktconforme manier met andere schoonmaakbedrijven om zakelijke klanten de beste aanbieden te kunnen leveren.

De zakelijke kant

In het verleden koppelde het online platform van Helpling slechts huishoudens aan particuliere schoonmakers. Door het introduceren van deze nieuwe dienst bemiddelt Helpling nu ook in de zakelijke markt. Het biedt bedrijven de kans om een vergelijking te maken tussen diverse schoonmaakbedrijven aan de hand van meerdere op maat-gemaakte offertes. Wij geloven dat een goed geïnformeerde klant bijdraagt aan een evenwichtige en langdurige samenwerking. 

Meer informatie?

Meer informatie over de zakelijke dienst van Helpling is per regio specifiek te vinden op de website.