Glazenwasser

Op zoek naar schoonmaakwerk in de schoonmaakbranche?

Maar liefst 120.000 mensen werken er elke dag in de schoonmaakbranche. Onze branche is een veelzijdige sector, denk bijvoorbeeld aan het reguliere schoonmaakonderhoud bij kantoren, medische bedrijven of scholen. De glazenwassers die elke dag weer zorgen voor stralend schone ramen of de mobiele dienst die diverse werkzaamheden uitvoert op het gebied van vloeronderhoud en calamiteiten.

CAO schoonmaak- en glazenwassersbedrijf

Wanneer je schoonmaakwerk uitvoert heb je goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf. Veel mensen werken part-time omdat het vaak goed te combineren valt met studie's of ander werk. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om in de ochtend, middag of avond te werken. Het komt ook wel is voor dat er ook s'nachts gewerkt moet worden en dan profiteer je weer van toeslagen op je uurloon.

De juiste opleidingen

Schoonmaakwerk is niet weg te denken uit het dagelijks leven. Vandaag de dag krijg je van ons de geschikte opleidingen zodat iedereen zijn vakdiploma schoonmaken kan behalen. Je leert hier niet alleen hoe je met bepaalde producten om moet gaan, maar ook de juiste houdingen aan te nemen. Schoonmaakwerk blijft mensenwerk en je bent continu bezig, het is daarom erg belangrijk dat je weet hoe je je lichaam kunt ontzorgen.

Solliciteren?

Bij Reino Interieurverzorgers zijn wij vaak op zoek naar nieuw personeel. Bij de start van een nieuwe klant begint ook vaak de carrière van een nieuwe medewerker. Ben jij betrouwbaar, zelfstandig en houd je ervan om lekker bezig te zijn elke dag? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Solliciteer via ons Open Sollicitatieformulier en wie weet wordt jij onze nieuwe vakspecialist!