Schoonmaakbedrijf Schiphol-rijk

Sinds 1938 hét schoonmaakbedrijf voor Schiphol en omstreken
Schoonmaakbedrijf haarlem

Sinds 1938 het schoonmaakbedrijf voor de regio's

Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp en Schiphol

Schoonmaak met een glimlach

Niet voor niets kennen wij een laag ziekteverzuim en verlooppercentage

Regionaal ondernemerschap

Korte communicatielijnen en een vast aanspreekpunt

Uw eigen vaste schoonmaaksters op locatie in Schiphol-rijk

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat u van dienst kan zijn in Schiphol-rijk? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Reino interieurverzorgers is specialist in schoonmaken van uw kantoor, zorginstelling, school of appartementencomplex. Met onze 80 jaar ervaring weten wij welke vaste schoonmaakmedewerk(st)er u perfect kan ondersteunen. In een eerste kennismakingsgesprek komen wij langs bij u op locatie, bespreken uw wensen en bekijken de situatie. Daarna maken wij voor u een op maat gemaakt schoonmaakplan waarin het milieu- en menselijk aspect bovenaan staat.

Milieuvriendelijke reinigingsproducten

Klimaat en milieu zijn belangrijke factoren in ons dagelijks leven, en in onze manier van werken. Alle schoon te maken onderdelen maken wij schoon met reinigingsproducten. Wij maken gebruik van professionele schoonmaakproducten van het merk Johnson Diversey. Al deze producten zijn biologisch afbreekbaar en niet schadelijk voor het milieu. Als schoonmaakbedrijf in Schiphol-rijk kunnen wij u ook voorzien van het nodige toilet- en handdoekpapier. Het papier wat leveren is altijd voorzien van een Ecolabel. Met dit label hebben wij de garantie dat de onze producten zijn geproduceerd met een lagere milieubelasting van grondstoffen, energie, water, schadelijke stoffen, afval en de verpakking.

Het schoonmaken is een Vak! keurmerk

Schoonmaakbedrijf Hoofddorp

Wij zijn in het bezit van het keurmerk van onze brancheorganisatie, Schoonmaken is een Vak! Met dit keurmerk hebben wij een offciele erkenning voor het klantgericht en transparant werken, het naleven van de CAO, het borgen van veiligheid- en mileueisen en het goed op orde hebben van de administratie

Onze service in Schiphol-rijk

Wij kunnen u helpen met al uw schoonmaakklussen in Schiphol-rijk en omgeving. Denk aan het reguliere schoonmaakonderhoud, op een vooraf afgesproken frequentie. Dit kan 1x, 2x, 3x, 5x, per week zijn, of soms wel meerdere keren per dag. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van de grootte van uw object. Naast het schoonmaakonderhoud bieden wij ook gelijk de glasbewassing of het vloeronderhoud aan. Zo heeft u een totaalpakket aan schoonmaakdiensten bij één partij.

Afspraak maken?

U kunt een afspraak maken via onderstaande button of klik hier. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op. Uiteraard zijn de afspraken en/of offertes geheel vrijblijvend. U kunt ook een email sturen naar info@reino.nl

Wij horen graag van u!